Clubkleding

De Eskimo’s hebben eigen clubkleding. Voor de herkenbaarheid van alle leden, maar ook tegenover de sponsoren die de clubkleding mede mogelijk hebben gemaakt, verwachten wij dat tijdens de trainingen clubkleding gedragen wordt. Deze is via de kledingcommissie aan te schaffen. De bestellingen van de clubkleding gaat via de webshop van Bioracer, deze zal 2x per jaar voor een bepaalde periode open staan voor de Eskimo’s. Hiervan krijgen de leden dan een mail toegestuurd. De prijzen van de kleding kan variëren, ivm aantal bestellingen per keer.

  • Salopette
  • 2nd layer jas
  • Wind body atom
  • Thermopak (marathonpak)
  • Lycra wedstrijdpak (met capje)
  • Thermo taille ritsbroek

Verder zijn er meer mogelijkheden zoals een lycra marathonpak met beennummer.

Naast de kleding die te bestellen is in de webshop, hebben we natuurlijk nog altijd de
huurjasjes voor de jeugd. Om de jeugdleden allemaal in het clubjasje te laten schaatsen,
hebben we een huursysteem.

Een jasje kan gehuurd worden voor €10,- per jaar (met een
borg van €25,-). Er kan altijd geruild worden voor een andere maat. De huurovereenkomst
wordt nu nog door de kledingcommissie uitgereikt, maar het streven is om binnenkort zowel de aanvraag als de huurovereenkomst op de website te kunnen invullen.
Voor informatie of huur van een jasje kan je een mail sturen naar ledenadministratie@stc-eskimos.nl. Graag de naam en de maat van het lid vermelden in de mail.

Huur schaatsen:
Kindervoetjes groeien snel, maar goed materiaal is heel belangrijk en geeft zo veel meer plezier in het schaatsen. Een goede tip voor alle jeugdleden waarvan de voeten nog groeien is het huren van schaatsen. In Friesland zijn er verschillende adressen waar je de juiste schaatsen kunt huren, mochten de schaatsen te krap worden of niet goed meer passen, dan kunnen ze worden omgeruild.

Adressen van schaatsverhuur:
https://11shop.nl

https://www.haicobouma.nl

https://fabersport.nl/sporten/schaatsen Faber Sport