Lidmaatschap

Schaatsclub de Eskimo’s is er voor jong en oud waarbij het plezier in schaatsen voorop staat. Dat betekent dat er op een gezellige en ongedwongen manier wordt getraind. Ieder op zijn/haar niveau, met aandacht voor techniek en conditie. Er is zelfs een trainingsuur voor mensen die aan marathons meedoen.

Het lidmaatschap bestaat uit contributie en trainingskosten.

 Seizoensprijs per
trainingsuur
 
Contributie
Pupillen onder 10 jaar (te bepalen op 30 juni van het huidige jaar)€ 85.32€ 70,-
Pupillen boven 10 jaar€ 96.12€ 70,-
C en B junioren€ 118.80€ 70,-
A junioren€ 139.32€ 90,-
Neo senioren€ 139.32€ 90,-
Senioren€ 139.32€ 90,-
Masters€ 139.32€ 90,-
Verlengde training 4.2€ 208.44€ 90,-
Skeeleren (leden)€ 30,-
Skeeleren (niet leden t/m 12 jaar)€ 35,-
Skeeleren (niet leden vanaf 13 jaar)€ 40,-
Downtrainen (leden)€ 30,-
Downtrainen (niet leden t/m 12 jaar)€ 35,-
Downtrainen (niet leden vanaf 13 jaar)€ 40,-
Begeleiderskaart€ 15,- (verkrijgbaar bij de balie van de Elfstedenhal) bij inlevering van de oude pas krijgt u € 5,00 retour, e.e.a te verrekenen aan de receptie van de Elfstedenhal

Vanaf 4 december 2023 kunnen er lessen worden besteld tegen een gereduceerd tarief.
Dit tarief is 50% van het tarief seizoen 2023-24 . Vanaf 29 januari 2024 is er de mogelijkheid om per les te betalen.

Vanaf 4 december 2023 berekenen wij voor de contributie ook 50% van het tarief voor het schaatsseizoen 2023-2024

Proefles aanvragen link

Voor het aanvragen van een proefles of je als nieuw lid aanmelden kan je deze link aanklikken.

Van de contributie worden o.a. de trainers betaald, de afdracht voor EHBO, lidmaatschap KNSB, afdracht gewest, overheadkosten etc.

Categorie

Om te bepalen in welke categorie je mag schaatsen kijk in het onderstaande overzicht. Daarvoor is de datum 1 juli belangrijk. Om tot de juiste categorie te komen stel je jezelf de vraag: Hoe oud is de sporter voor 1 juli van het huidige schaatsseizoen? Of hoe oud ben je op 30 juni?

LeeftijdWedstrijdcategorie
t/m 7 jaarPupillen F
8Pupillen E
9Pupillen D
10Pupillen C
11Pupillen B
12Pupillen A
13, 14Junioren C
15, 16Junioren B
17, 18Junioren A
19, 22Neo-senioren
23 t/m 38Senioren
39 t/m 100Masters

Lidmaatschap opzeggen

Het verenigingsjaar loopt tot 1 mei. Mocht je het lidmaatschap om wat voor reden willen opzeggen, dit moet voor 1 mei. Na 1 mei zijn wij als club genoodzaakt de contributie in rekening te brengen i.v.m. afdracht richting KNSB. De factuur voor de contributie wordt in mei verstuurd en de factuur van de trainingskosten rond eind september.

Inschrijven trainingsuur

Inschrijven voor een trainingsuur kan door het aanklikken van deze link.

Volg de onderstaande instructies voor AllUnited:Je ziet een blok ‘Inloggegevens’. Vul bij het veld Gebruikersnaam jouw, bij onze vereniging bekende, e-mailadres in en klik op de link ‘Verstuur nieuw wachtwoord’. Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een mail met daarin een wachtwoord. Klik daarna op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’, vul bij het veld ‘Wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button ‘Inloggen’. Je komt daaropvolgend in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord weer in. En vul bij de twee velden daaronder jouw nieuwe eigen wachtwoord in. Deze moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button ‘Bewaren’. Gedaan? Gefeliciteerd! Jouw account is nu actief.


Let op!: Je bent met meerdere personen lid en gebruikt hetzelfde e-mailadres?
In dit geval is het beter om niet met het e-mailadres in eerste instantie in te loggen. Gebruik de eerste keer jouw relatienummer, deze is op te vragen bij de ledenadministratie op het volgende mailadres ledenadministratie@stc-eskimos.nl. Het proces werkt verder hetzelfde als hiervoor aangegeven, alleen gebruik je het relatienummer in plaats van het e-mailadres. Heb je eenmaal jouw wachtwoord aangemaakt, dan kun je vanaf dat moment ook weer met jouw e-mailadres inloggen. Het wachtwoord bepaalt in dit geval welk persoonlijk account je te zien krijgt.


Eigen account bekijken of gegevens aanpassen en aanmelden voor trainingen.
Het moment dat je daadwerkelijk inlogt kom je in het persoonlijke account terecht en kan je je diverse persoonlijke gegevens die bekend zijn bij STC- de Eskimos bekijken. Klopt er iets niet bij de NAW-gegevens? Klik dan op de menuknop “Gegevens Bijwerken”. Hier kun je dan zelf dit soort zaken aanpassen. Let ook op de privacy gegevens voor als je bijvoorbeeld niet wilt dat er beeldmateriaal van jou wordt getoond!
Onder de menuknop “Abonnementen Leeuwarden” kan je je inschrijven voor de training die je graag wilt volgen door het gewenste trainingsuur aan te vinken. Als je al een schaatspas hebt dan hoef je deze niet nog een keer aan te vragen. Het wordt dan automatisch overgeschreven op je bestaande pas.
Het is wel aan te raden voor ouders die elke training meegaan om een begeleiders pas aan te vragen. (als ze deze nog niet hebben) De NAW gegevens zijn dan meteen ook bekend bij de Elfstedenhal zodra je incheckt en dan hoef je niet elke week een briefje in te vullen i.v.m. RIVM maatregelen.
Als je alle gegevens goed hebt ingevuld dan kan je onder op de button versturen drukken.
Veel succes met invullen en wij zien jullie allemaal graag weer op de baan verschijnen. Als er vragen zijn, schroom dan niet om deze vraag te stellen aan: ledenadministratie@stc-eskimos.nl.